Program Kelas Bisnes Printing Baju Pilihanraya 22Oktober 2022 (Online)

Perincian

”MAHUKAH ANDA BELAJAR BISNES CARA BUAT BAJU PILIHANRAYA DENGAN KOS YANG RENDAH?”

Dalam Shortcut Course selama 2 jam ini, anda akan belajar teknik dan cara untuk buat cetakan baju parti pilihanraya dengan kos yang murah dan yang paling penting anda boleh buat sendiri tanpa bantuan sesiapa.

.

Untuk mereka yang tercari-cari bisnes apa nak buat sekarang dan masih meninjau peluang bisnes hujung tahun 2022 ini;
Musim pilihanraya #PRU15 menjelang tiba. Pastinya kemeriahan kempen pelbagai parti yang terlibat mula dirasai sekarang sampailah ke hari pengundian nanti.

.

1. BAJU PARTI; Wajib menjadi pilihan jentera parti yang terlibat untuk menonjolkan parti yang mereka wakili. Setiap cawangan parti, setiap unit dan kumpulan bertanding memerlukan baju yang berbeza. Selain itu kelangkapan lain seperti button badge, bendera dan poster pastilah menjadi kelengkapan utama lain, ini semua boleh dihasilkan sendiri dengan kos yang rendah. Yang penting tahu caranya sahaja.

2. SUPPLY AND DEMAND TINGGI; pada waktu inilah tempahan mula meningkat dan permintaan pasti diluar jangka. Tumpuan akan beralih kepada mereka yang mampu membekal diwaktu-waktu kecemasan dan boleh membuat pengeluaran yang banyak dalam masa yang singkat. Ini menyebabkan harga mula naik dan untung berlipat ganda.

3. PELUANG; Jangan bertanggu lagi, inilah masanya untuk anda mengambil peluang membuat sendiri cetakan baju pilihanraya untuk memenuhi permintaan yang banyak nanti. Jangan sampai pesaing anda mendahului dan merebut peluang ini nanti melepas.

4. Peniaga; Dengan modal yang rendah tetapi pulangan yang lumayan anda mampu bangkit dalam waktu-waktu ekonomi suram ini. Mana tahu ini mungkin manjadi batu loncatan kepada bisnes anda untuk meroket tahun 2023 nanti.

5. Pengurus Jentera Parti; inilah masanya anda buat sendiri baju parti yang diwakili tak kira samaada untuk YB anda, AJK, team media, jentera parti, petugas, tukang pacak bendera, malah boleh dijadikan cendarahati percuma kepada pengundi kawasan anda. Jangan tunggu parti lawan mendahului anda.

Tahukah anda? Kos membuat design 1 helai baju parti adalah RM8 minimum dan boleh dijual dengan dari harga RM15 hingga RM30 (Untung bersih RM7-RM22 sehelai!)

.

+++++++++
Kami ingin menjemput tuan puan untuk hadir Kursus Membuat Cetakan Baju Pilihanraya #PRU15 anjuran Usahawan.com.

Sesi selama 3 jam belajar sampai pandai, kita akan belajar secara hands on:

.

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR ?

  1. Penerangan tentang Bisnes Percetakan Baju #PRU15, mesin cetakan, peralatan, kos, dan teknik cetakan.
  2. Sesi Demo dan Latihan secara LIVE cara membuat cetakan baju menggunakan mesin Cameo.
  3. Penggunaan software design dan Softwara masin pemotong sticker Cameo
  4. BONUS: Teknik Printing Sticker Label + Button badge.

.

22hb Oktober 2022 (Hari Sabtu)
10.00 Pagi – 1.00 Tengah hari
Online Melalui Google Meet.

Yuran: PERCUMA *Untuk 20 peserta terawal sahaja!

.

.

TENAGA PENGAJAR PROFESSIONAL KAMI AKAN SEDIAKAN DEMO DAN LATIHAN UNTUK ANDA!

1. Dapat IDEA bagaimana BISNES ini dibuat.

2. Belajar bagaimana penggunaan mesin dan cara teknikal.

3. Lihat, Cuba dan Nilai sendiri KUALITI .

4. Sebenarnya semua orang boleh buat sebab sangat MUDAH “)

.

Berapa kos untuk belajar semua ni ?

Jika diikutkan sepatutnya nilai ilmu ini ribuan ringgit mungkin tak ternilai. Berapa lama anda nak belajar dan mengkaji semua ni sedangkan saya beri jalan yang pantas dan pintas. Dah beribu usahawan printing di Malaysia ini kami latih.

Kami mengambil masa bertahun tahun mencipta kaedah untuk mudah dan cepat bisnes printing & belajar grafik ini. Kalau ambil Diploma pun mahu kena tunggu 3 tahun di Kolej atau Universiti. Harga sepatutnya  mencecah RM500-RM1000..

Paling kurang pun harga diluar sana RM200-RM500 untuk 1 kelas. FUHH! Tapi saya berikan anda peluang untuk belajar dengan kos paling minima iaitu PERCUMA !

.

JOM DAFTAR SEGERA !!!

Jadual Program

22
Oct

Hingga

22
Oct

Kongsikan :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

Berminat

Not found